Enige tijd geleden stopte het avontuur bij radiozender Qmusic voor Sean Dhondt. Wanneer de reporter van Primo vraagt hoe de presentator hierop terugkijkt, geeft hij aan dat het als een shock binnenkwam.

“Ik kreeg het nieuws vlak voor de zomer, maar was blij dat ik in juli en augustus nog het Q-Beach House mocht doen in Oostende”, gaat hij van start. “Het was de ideale manier om afscheid te nemen van het publiek. Ik kreeg veel berichtjes en de mensen kwamen ook live dankjewel zeggen voor die mooie jaren. De collega’s hebben me uitgezwaaid met een liedje in gezelschap van mijn familie. Er waren tranen van ontroering na die laatste uitzending.”

Gelukkig kan Sean naar eigen zeggen redelijk goed relativeren en blijft hij niet graag ter plaatse trappelen. “Het vertrek bij Q kon ik redelijk snel van me afzetten. Eerst voel je natuurlijk kwaadheid en teleurstelling en dan moet ik dat uiten, maar dat ebt redelijk snel weg. Ik heb mijn hart kunnen luchten bij Maithé, maar ook bij vrienden en familie. Anders zou ik toch maar moe worden van mijn eigen geklaag en daar heeft niemand iets aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.