Kristel Verbeke vertolkt de rol van zakenvrouw in het theaterstuk Hoog in de lucht.

Wanneer de reporter van Primo aangeeft dat het ondertussen al twee jaar geleden is dat het tv-gezicht voor een livepubliek heeft gespeeld, geeft Kristel aan dat ze er erg naar verlangt om opnieuw op de planken te staan.

“Het doet deugd als je instant mensen kan laten lachen en op het einde beloond wordt met een warm applaus”, gaat ze van start. “Bij televisie of bij film, zoals destijds met Hallo K3 of de K3-bioscoopfilms, moet je veel langer wachten op resultaat. Ik zie ernaar uit om het publiek samen met onze ploeg een toffe avond te bezorgen.”

Het nerveuze gevoel is iets wat volgens Kristel nooit zal verdwijnen. “Het is elke avond spannend, ook al heb je het stuk al twintig keer gespeeld. Elke zaal en elk publiek is anders. Gelukkig sta je met een fijne groep op de scène die elkaar energie geeft. Je maakt de voorstelling als team en daar hou ik wel van. Stress hoort erbij en helpt me om de focus te houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.