Tot op de dag van vandaag wordt Kristel Verbeke nog aangesproken over haar K3-verleden, zo kunnen we afleiden uit een interview in Primo. “Het zijn vaak volwassenen die nu zelf met hun kinderen naar Hallo K3 kijken of fan zijn van de nieuwe K3. Ik ben altijd trots als ik zie wat de groep bereikt heeft. Blij dat ik daar mijn steentje toe kon bijdragen.”

Wanneer de reporter vraagt hoe het tv-gezicht terugkijkt op haar 17 jaar bij de populaire meidengroep, geeft Kristel aan dat het heerlijk was om te doen omdat er zoveel afwisseling was. “We hebben zelfs met ons hoofd op ondergoed gestaan”, geeft ze lachend aan. “Die variatie zorgde ervoor dat ik van alle markten thuis was. Ik heb veel geleerd.”

Toch vraagt Kristel zich soms af of ze wel genoeg genoten heeft van het avontuur. “Je bent jong, alles gaat vooruit en je holt van het ene naar het andere. Je hebt drie optredens per dag en ’s avonds moet je nog naar ‘Tien om te Zien’. We hadden nauwelijks tijd om stil te staan en te beseffen dat we plots in Ahoy stonden. Op een bepaald moment werden we geleefd. Ik was onlangs aan het zappen met mijn dochter en we kwamen uit op Studio100 TV. Plots zagen we de clip van ‘Hey Hallo’. Ik ben dan wel trots dat mijn dochter dat ook cool vindt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.