Delphine Boël heeft een prachtige band met haar vader Albert, zo lezen we in een interview in Humo.

“Onze ontmoetingen zijn echt heel warm”, gaat de prinses van start. “Het is altijd fantastisch om hem te zien. Hij is zo geestig! We lachen wat af samen, eigenlijk is er niets mooiers dan dat. Ik krijg vaak te horen dat ik op hem lijk. We delen hetzelfde gevoel voor humor, en bepaalde karaktertrekken.”

Delphine steekt dan ook met veel plezier een hele lofzang af. “Hij is cultureel enorm ontwikkeld, en zijn blik staat scherp op de wereld gericht. Hij is nieuwsgierig naar álles. En ik kan u vertellen dat hij bijzonder goed op de hoogte is. Hij is geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met technologie, politiek en wetenschap. En we babbelen honderduit: over onderwijs, over de maatschappij in de brede zin van het woord, over de gebeurtenissen die de Belgische bevolking raken, en over de toestand van de wereld. Hij is erg weetgierig, en hij houdt er heel heldere meningen op na. Ik geef toe dat ik hem een indrukwekkende man vind.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.