Dorien Reynaert verklapt in Flair dat ze niet veel experimenteert als het op mode aankomt.

“Maar door mijn televisiewerk schuim ik regelmatig premières af, en daarvoor word ik steeds gestyled”, gaat ze van start. “Dat zijn dan ook dé momenten waarop ik totaal uit mijn comfortzone stap en van de gelegenheid gebruikmaak om een andere kledingstijl te proberen. Heel tof!”

De actrice geeft aan dat haar stijlicoon vroeger zangeres Avril Lavigne was. “Zo heb ik dankzij haar een skaterfase gehad en beleefde ik dankzij Evanescence een gothicperiode.”

Wanneer Dorien echter nu terugkijkt naar foto’s van haar tienerjaren, schaamt ze zich toch een beetje. “De Fish & Chips in de Antwerpse Kammenstraat was toen echt de place to be. Ik stapte er met de meest extreme stukken naar buiten. Zo droeg ik ooit een Schotse kilt en zwarte beenwarmers naar een familiefeest. Pas toen ik achttien jaar werd, kwam mijn gevoel voor stijl op gang. Beter laat dan nooit, denk ik dan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.