Het castingteam van B&B Zoekt Lief zit ongetwijfeld met de handen in het haar na de passage van de Nederlandse uitbater Jelmont van Gestel. Er is namelijk naar boven gekomen dat de man in het verleden veroordeeld werd omwille van ontucht met twee patiënten.

“Ik vind dat ze ons financieel moeten compenseren”, gaat deelneemster Ingrid van start in Dag Allemaal. “Logisch, toch? Vicky is wel degelijk ongepast aangeraakt door die vent, hé.”

Hoe langer Ingrid nadenkt over de feiten, hoe meer ze beseft dat het avontuur erg slecht had kunnen aflopen. “Dat had perfect gekund. Wanneer de cameraploeg wegging ’s avonds, bleven wij achter bij een dronken, agressieve man. Dan vertelde hij dat hij er al twee keer aan gedacht had om onder ’n trein te springen, en meteen erna begon hij te roepen dat we moesten zwijgen. Die man moet opgesloten worden, ik meen het. Trouwens, z’n B&B is zelfs helemaal niet vergund. Dat heeft hij ons zelf verteld. Dat ze misschien maar beginnen met hem daarover aan te pakken en z’n zaak te sluiten”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.