Tijdens een interview met Humo verklapt Davina Simons dat er momenteel geen man in haar leven is. De ideale aanzet voor de journalist om te vragen wat de favoriete onenightstand van de advocate zou zijn.

“Laat ik maar voor Justin Timberlake gaan”, gaat Davina van start. “Toepasselijk, want ik ben net naar hem gaan kijken in het Sportpaleis. “Hij kan zingen en dansen, en het lijkt me een toffe en grappige man. Mooi om te zien ook.”

De zanger bevindt zich momenteel in een storm van controverse nadat hij dronken achter het stuur zou gekropen zijn. Timberlake zou door een rood licht gereden zijn en over verscheidene baanvakken gereden hebben. Al stelt de advocate in Davina meteen de vraag wat daarvan echt waar zou zijn. “Ik kijk kritisch naar roddelberichtgeving. Nee, ik zal in het Sportpaleis zelf wel zien of er iets met hem aan de hand is of niet. En in het eerste geval zal ik hem met alle plezier een troostende schouder aanbieden”, besluit ze al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.