In Dag Allemaal lezen we dat Guillaume Devos jarenlang gestalkt werd door een vrouw die dacht dat ze de echtgenote van de acteur was. De situatie liep zelfs helemaal uit de hand toen ze een wapen op hem richtte en hem verplichtte om een uur lang voor haar te zingen.

Helaas is Guillaume niet het enige slachtoffer van stalking, ook Julie Van den Steen heeft al met een losgeslagen fan te maken gekregen.

Na amper één dag werken bij radiozender MNM merkte de presentatrice op dat haar auto zwaar beschadigd was. “Een geval van vandalisme” zo moet Julie destijds gedacht hebben. Tot haar grote angst kwam ze echter te weten dat er diezelfde dag ook anonieme brieven naar krantenredacties werden gestuurd met foto’s van Julie aan het raam van haar appartement.

Uit een onderzoek van de politie bleek dat de presentatrice niet slachtoffer werd van één maar zelfs twee stalkers: Een studente en een zakenman.

“Ik was doodsbang en sliep nog minder dan anders”, licht Julie toe. “Die zomer werd een hel!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.