Machteld Timmermans is nog steeds zielsgelukkig met haar partner en collega-acteur Danny Timmermans, zo kunnen we afleiden uit een interview in Primo. Hoewel veel mensen denken dat het tweetal elkaar heeft leren kennen op de set van de jongerenreeks ‘W817’, blijkt dit niet het geval te zijn.

“Ik had hem daarvoor al leren kennen”, legt Machteld uit. “We hebben voor een VRT-programma ooit een pilootaflevering gedraaid. We hadden toen allebei een andere relatie en waren puur collega’s, maar het klikte erg goed. Tijdens ‘W817’ was het fijn samenwerken. Toen we nadien samen in een theaterproductie stonden, is de vonk overgeslagen.”

De actrice geeft aan dat ze echte zielsverwanten zijn. “Over veel zaken denken we hetzelfde en er zijn een pak gemeenschappelijke interesses. Onze gesprekken vallen nooit stil. We werken veel samen en zijn eerlijk in onze feedback naar elkaar. Danny en ik staan ook heel bewust in het leven. We houden allebei van de natuur en gaan vaak samen wandelen. Ondertussen zijn we al lang samen, kozen we voor een huwelijk en hebben we met Sid een leuke zoon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.