In Dag Allemaal lezen we dat de relatie tussen Junior Planckaert en Pauline De Vos na een dikke twee jaar helaas tot een einde is gekomen.

Al langer deden geruchten de ronde dat het zou rommelen in de relatie van de jongste Planckaert-zoon. Het tweetal postte immers amper foto’s van hen samen op sociale media, Pauline vertrok regelmatig zonder haar vriend op vakantie en Junior leek zich voornamelijk te focussen op zijn grote passie, het autoracen.

Hoewel het koppel oorspronkelijk de geruchten ontkenden, maken ze nu toch bekend dat ze in de toekomst liever als vrienden door het leven gaan. “Soms is graag zien loslaten”, schrijven ze op hun social media post.

Insiders geven aan dat het nu belangrijk is voor Junior om zijn tijd te nemen om het verlies te verwerken en zijn eigen weg in het leven te zoeken.

Een reden waarom het misliep in de relatie van Junior en Pauline, die wordt vooralsnog niet gegeven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.