Junior Planckaert en Pauline De Vos besloten om hun relatie te verbreken en verder te gaan als vrienden, zo lezen we in Dag Allemaal.

Hoewel insiders de Planckaert-zoon uiteraard een warm hart toedragen vragen sommigen zich af of het niet belangrijk is dat Junior zijn leven eerst op de rails probeert te krijgen alvorens zich in een nieuwe relatie te storten.

“Junior is nog heel hard op zoek naar zichzelf”, gaat iemand die dicht bij de familie staat van start. “Hij is heel onzeker over wat hij nu eigenlijk gaat doen in de toekomst. Hij is 32, zo uitzonderlijk is ’t niet om nog werk te hebben aan de belangrijke doelstellingen des levens, maar bij hem staat er ’n vergrootglas op, natuurlijk. Misschien wat meer druk ook? Niet dat dat hem hindert. Junior trekt zich weinig aan van wat anderen over hem denken, hij doet gewoon z’n zin.”

Dit koppige kantje zou wel eens dé hoofdoorzaak kunnen zijn waarom het niet lijkt te lukken in de liefde. “En een romanticus zal hij ongetwijfeld ook nooit worden. Maar Junior is wel oprecht, zoals de rest van z’n familie. Niets is gespeeld of in scène gezet. Ook niet in z’n relatie met Pauline dus”, besluit een andere insider.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.