Saartje Vandendriessche is op zoek naar een nieuwe woonst, al twee jaar lang om precies te zijn. Aangezien de presentatrice er maar niet in lijkt te slagen om haar droomwoning te vinden, schakelt ze de hulp in van Huizenjagers.

“Ik wil groter wonen en wil een open huis, waar vrienden en familie altijd welkom zijn en een plekje vinden aan de eettafel”, gaat Saartje van start in Story. “Ik kom zelf uit een gezin waar altijd veel mensen aanschoven aan tafel. Tijdens corona heb ik vaak alleen gezeten, en dat heeft wel z’n impact gehad. Ik ben heel hard met energie bezig, en ik put veel kracht uit menselijke contacten en verbinding zoeken met anderen. Ik had het gevoel dat ik dat in mijn huis in Lint steeds minder kon.”

Toen ze op een bepaald moment haar beklag deed bij vriendin Anda Ackx de weduwe van StuBru-presentator Christophe Lambrecht en een van de drijvende krachten achter productiehuis Roses Are Blue, red.) dat ze geen geschikte woning kon vinden, besloot Anda het voorstel te pitchen dat Saartje zou deelnemen aan Huizenjagers. Hopelijk dé gouden tip die leidt naar het droomhuis van Saartje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.