Hoewel Alex Agnew al jaren in de schijnwerpers staat, onthulde de geliefde komiek onlangs enkele van zijn diepste worstelingen en hoe hij ze heeft overwonnen. 

Jarenlang liep hij rond met een gevoel van woede en slechte humor, wat hem ertoe bracht eerder dit jaar wekelijks in therapie te gaan. Het resultaat? Een totale transformatie. “Ik voel me nu een ander mens,” bekent hij in Dag Allemaal. Maar terwijl hij werkte aan zijn innerlijke demonen, stond hij ook voor de uitdaging om een goede vader te zijn voor zijn 15-jarige dochter Amy in deze snel veranderende wereld. Met pesten dat nu 24/7 online doorgaat en de prestatiedruk die jongeren ervaren, is het geen gemakkelijke taak. Toch blijft Alex optimistisch en bewondert hij de nieuwe generatie omdat ze zich zo bewust zijn van de wereld om hen heen. 

In een hartverwarmende draai heeft hij ook zijn succes gebruikt om terug te geven, door maar liefst 100.000 euro te doneren voor onderzoek naar ziekte. Wat een inspirerende komische legende!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.