In Primo lezen we dat Geena Lisa binnenkort de theaterzalen gaat aandoen met haar tour “Belgium twelve points, la Belgique douze points.

De presentatrice geeft aan dat ze naast haar ernstige job als narcismecoach ook nood heeft aan plezier maken. “En zingen laadt mijn batterijen op!”, gaat ze enthousiast van start. “Samen met Micha Marah breng ik de meest iconische Belgische inzendingen van het Eurovisiesongfestival. Superleuk!”

Geena en Micha zijn dan ook echte Songfestivalfans. “In 1979 stond zij nog op het grote podium van het Eurovisiesongfestival in Jeruzalem. En in 2002, in Tallinn, mocht ik de punten geven in naam van de Belgische jury.”

Wanneer de reporter polst naar het favoriete Songfestivalnummer van Geena, hoeft ze niet lang na te denken. “’Après toi’ van Vicky Leandros. Zij won voor Luxemburg in 1972, mijn geboortejaar. Misschien heeft dat ermee te maken”, besluit ze lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.