Tijdens de opnames van ‘Tien Om Te Zien’ bleek nog maar eens dat Jacques Vermeire, ondanks zijn leeftijd, nog steeds erg populair is.

Dochter Julie vertelt in TV Familie dat ze het nooit vervelend heeft gevonden om een bekende vader te hebben, zelfs niet tijdens haar tienerjaren. “We zijn al 26 jaar twee handen op één buik”, gaat ze van start. “Ik heb al heel veel van papa geleerd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Hij is een belangrijke steun in mijn leven en carrière. Zijn succes is een grote inspiratiebron voor mij. Echt, ik bewonder zijn doorzettingsvermogen en zijn vermogen om zichzelf opnieuw uit te vinden. Papa is een levende legende, en ik leer elke dag van hem.”

Wanneer de reporter vraagt of Julie het soms moeilijk had als andere kinderen de aandacht van haar vader opeisten, geeft ze aan dat nooit anders gekend heeft. “Ik vind het dan ook lastig om de publieke figuur die mijn vader is los te zien van hem als privépersoon. Ondanks zijn bekendheid zie ik hem zelf daardoor vooral als een gewone man. Maar de manier waarop mensen naar mijn vader kijken, beïnvloedt ook hoe ze naar mij kijken. Wat soms druk met zich meebrengt. Maar ik probeer de positieve kanten van papa’s bekendheid te benutten zonder erdoor overschaduwd te worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.