Julie Vermeire en haar vriend Laurins zijn ondertussen al enkele jaren een gelukkig koppel.

“We hebben een onbreekbare band opgebouwd, en het is ook schattig om te zien hoe papa en mijn vriend met elkaar omgaan”, gaat Julie verliefd van start in TV Familie. “In het begin was hij wat beschermend tegenover mij, maar inmiddels zijn papa en Laurins de beste vrienden.”

Julie denkt dan ook dat Laurins de man van haar leven is. “Met die intentie begin ik toch altijd aan een relatie. Maar hoewel alles meer dan goed gaat, blijf ik realistisch. Voor hetzelfde geld komt er vroeg of laat een kink in de kabel. Maar zolang we blijven praten en investeren in onze relatie, heb ik er vertrouwen in dat we elke uitdaging aankunnen.”

Hoewel er momenteel nog geen concrete plannen zijn, staat het koppel wel open voor kinderen in de toekomst. “Het lijkt me leuk om een jonge mama te zijn, maar tegelijk lijkt het mij ook belangrijk om realistisch te blijven en de tijd te nemen voordat je aan zo’n grote stap begint. Het is iets waar Lau en ik over nadenken, maar zonder haast. De timing moet juist zitten voordat we deze beslissing nemen, dus het zal nog niet voor morgen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.