Onlangs stapte Katrien De Becker in het huwelijksbootje met haar partner Johan ondanks het feit dat ze eerder een pijnlijke scheiding meemaakte. “Maar ik zou mezelf beknotten als ik me zou afsluiten voor de liefde, toch? Ik heb mezelf nooit opgegeven, en stond altijd wel open voor een verliefdheid. Een raad die ik aan iedereen zou geven die een mislukte relatie achter de rug heeft. Blijf erin geloven!”

Tijdens het huwelijk koos het koppel ervoor om hun kinderen als getuigen in te schakelen. “Ze zijn zo blij dat we opnieuw gelukkig zijn. Er zijn veel tranen gevloeid, dat kan ik wel zeggen”, gaat Katrien van start in Dag Allemaal. “En we hadden geluk met het weer ook. In de namiddag heeft het wel geonweerd, maar toen zaten we net binnen. De planning was perfect.”

De bezoekers keken raar op toen ze plots Stef Wauters als ceremoniemeester zagen opdraven. “Zijn vrouw Christel is een collega van Johan en ze zijn al lang goed bevriend. We konden ons niemand beter wensen om de teugels van de ceremonie in handen te geven. Zo’n fijne man!”, besluit de actrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.