De zaalshow ‘Liefde voor publiek’ van Sven de Leijer wordt verlengd, zo kunnen we lezen in Primo.

Wanneer de reporter vraagt hoeveel deugd het tv-gezicht beleeft aan deze optredens, geeft Sven aan dat contact zoeken met het publiek het liefste is wat hij doet.

“Mijn tweede theatershow leunt dicht aan bij het publieksopwarmen”, gaat hij van start. “Bij televisie heb ik een hele equipe ter beschikking, in een cultureel centrum ben ik alleen met mijn technicus op pad. Ik kan me tijdens zo’n show niet verstoppen. De voorstelling is één grote liefdesverklaring aan het publiek. Het is dus niet om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar om iets te beleven met de mensen rondom mij.”

Sven maakt er ook een erezaak van om de mensen persoonlijk te ontvangen als ze de zaal binnenkomen. “Zo krijg ik snel een eerste indruk van het publiek dat uit de foyer komt. Het geeft me altijd een fijn gevoel te weten dat ze bewust voor mij kiezen als ze komen kijken. Die appreciatie voelt altijd warm aan. De meeste van mijn shows zijn uitverkocht. Ik ben daar blij, dankbaar en fier om.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.