Larissa Vandevelde viel in het verleden altijd voor de foute mannen, zo geeft ze zelf aan. Om deze reden besloot de Tiense beroep te doen op de experts van Blind Getrouwd. Simen, de match van Larissa zal niet alleen indruk moeten maken op zijn kersverse bruid, maar ook op Axl, de broer, soulmate én huisgenoot van Larissa.

Axl is zich ervan bewust dat als het klikt tussen het jonge koppel, dat hij afscheid zal moeten nemen van zijn zus. “Maar daar ben ik klaar voor”, gaat hij van start in Dag Allemaal. “Ik zal niet smeken om mij niet achter te laten als Larissa de man van haar dromen heeft gevonden.”

Uiteraard hoopt Axl dat hij ook goed overweg zal kunnen met Simen. “M’n zus en ik zijn heel close, ’t zou dus raar zijn als het niet klikt tussen hem en mij. Ik zou ’t wel tof vinden, iemand erbij hebben met wie ik eens een pintje kan drinken, naar ’t voetbal kan gaan. Simen lijkt me toch een sociale en vriendelijke gast te zijn.”

Ook Larissa geeft aan dat ze het erg moeilijk zou vinden mocht er geen klik met haar broer zijn. “Niet dat ik Axls goedkeuring nodig heb, maar m’n man moet toch rekening houden met de innige band die wij hebben. Al verwacht ik daar weinig problemen. Axl is absoluut geen moeilijke jongen en Simen lijkt op het eerste gezicht ook met iedereen overweg te kunnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.