Larissa Vandevelde liet meteen een leuke indruk na bij de kijkers van Blind Getrouwd. De Tiense woont momenteel nog samen met haar broer en soulmate Axl.

Wanneer de reporter van Dag Allemaal aan Axl de opmerking maakt dat het leuk zou geweest zijn mocht hij ook deelnemen aan het programma, aangezien hij nog single is. Geeft de broer van de deelneemster aan dat hij dit niet zou kunnen. “Ik word bijna dertig en droom ook wel van een huisje, tuintje en een gezin, maar dat zal ik toch op een andere manier proberen te vinden.”

Larissa daarentegen is bereid om zich voor de volle 100% te smijten, haar deelname is dan ook geen opwelling van het moment. “Iedereen rondom mij wist dat ik er na m’n dertigste verjaardag aan zou deelnemen”, gaat ze van start. “Een vriendin van mij had me al ingeschreven voor ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’, maar toen werd er geen match gevonden. Jammer, want ik was single zijn wel moe na al die jaren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.