Tine Priem leeft op een roze wolk sinds de geboorte van haar eerste kindje Georges.

“Ik vind het een zalig gevoel om moeder te zijn”, gaat de actrice enthousiast van start in Story. “Maar tegelijkertijd voel ik me ook wel heel kwetsbaar. Bij het minste geluidje dat Georges maakt, ga ik kijken. Dat moederinstinct, om voor hem te zorgen, was meteen aanwezig.”

Tine is dan ook erg beschermend tegenover haar kleine spruit. “Niet dat andere mensen hem niet mogen vastpakken, maar op sociale media zal ik zijn gezicht niet tonen.”

Wanneer de reporter de vraag stelt of de actrice op voorhand zo’n mama in zichzelf had gezien, geeft Tine aan dat ze zich daar niet te veel vragen bij heeft gesteld. “Ik las ook geen boeken over het moederschap, ik liet het allemaal gewoon op mij afkomen. Je weet pas wat voor moeder je bent als je kindje er is.”

Gelukkig is Georges een erg makkelijk kind. “Ik kan hem perfect een paar uurtjes achterlaten bij mijn man omdat ik weet dat hij er geen last mee zal hebben. Of we nemen hem gewoon mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.