In ‘Celebrity klopjacht’ blijken Annelien en Stephanie Coorevits één van de meest op elkaar ingespeelde duo’s te zijn. Niet verwonderlijk aangezien de zussen het uitstekend met elkaar kunnen vinden.

Al blijkt uit een interview in Humo dat Stephanie haar zus altijd al een raar kind vond. “Mama zei soms: ‘Wie loopt er mee als een kip rond de tafel?’ Niemand die daar goesting in had. Behalve Annelien, natuurlijk.” Wat het idee achter die kip was, dat weet geen mens. “Mama heeft van die rare kronkels. Toen ze zwanger was van onze jongste broer weet ik nog dat ze op een avond zei: ‘Kom, we gaan met z’n allen dansen in de regen!’ We hebben twee uur staan shaken.”

Annelien geeft op haar beurt dan weer aan dat ze tijdens de klopjacht rekening moest houden met de “streken” van haar zus. “Laat ons zeggen dat haar sociale batterij niet eindeloos is”, gaat de voormalige miss van start. “Als haar emmer vol is, kan ze arrogant overkomen. Toen de cameraploeg voor de zoveelste keer vroeg waar Stephanie dacht dat de speurders waren, beet ze weleens iemands neus af: ‘Ik heb al negen keer gezegd dat ik geen idee heb, waarom zou ik het de tiende keer wél weten?’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.