Staf Coppens en zijn gezin zijn onlangs verhuist, zo lezen we in Story. Voorheen woonde de familie erg afgelegen, waardoor kinderen Beau en Nora erg geïsoleerd waren van de buitenwereld.

“Het is echt wel nog wennen”, gaat Staf van start. “Als ik ’s nachts wakker word, denk ik: ‘Waar ben ik?’ Of: ‘Waar is het toilet weer?’ Maar dat komt goed. Het is een echte gezinswoning. Bewust veel kleiner dan onze vorige, maar wel helemaal in orde. Een groot voordeel is dat je in de winter, wanneer het buiten 35 graden vriest, minder moet stoken om alles warm te houden.”

Aangezien deze woning kleiner is dan de vorige, moeten Staf en Monique afstand doen van een aantal spullen, iets wat makkelijker verloopt voor het tv-gezicht dan voor zijn vrouw. “Dat wordt dus opnieuw een relatietest: wat mag weg en waaraan hechten we emotionele waarde? Dat gaat gepaard met de nodige discussies en meestal moet ik het onderspit delven. En we maken het altijd snel weer goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.