In Camping Coppens zien we dat Beau, de zoon van Staf Coppens met een aantal onzekerheden kampt.

“Hij ziet er jonger uit dan alle anderen in zijn klas en groeit ook trager dan leeftijdsgenoten”, gaat de tv-maker van start in Story. “Die zijn ook bijna allemaal 1m80, terwijl Beau maar 1m50 groot is. Ik heb daar op die leeftijd ook mee geworsteld, net als mijn broers Mathias en Maarten trouwens. Er zijn al weleens tranen gevloeid.”

Uiteraard probeert Staf deze onzekerheid uit zijn hoofd te praten, al heeft hij ondertussen al wel een groeispurt gekregen waardoor deze problemen grotendeels van de baan zijn.

“Ik vind het heel mooi dat hij dat allemaal zo eerlijk durft te vertellen”, vertelt Staf trots. “Mocht hij dat niet gewild hebben, dan had ik dat ook gerespecteerd. Maar ik hoop dat zijn leeftijdsgenoten zich in hem zullen herkennen. Iedereen worstelt op die leeftijd met onzekerheden. Die ideaalbeelden van een zestienjarige op Instagram bestaan niet én zijn ook nergens voor nodig. Het gaat niet over hoe je eruitziet, maar wel om wie je bent en wat je voor andere mensen doet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.