Met haar megahit ‘Lilali’ brak Kim Kay internationaal door en even leek de hele wereld aan de voeten van de Vlaamse popsensatie te liggen. Helaas werd Kim gebroken door tal van gezondheidsproblemen.

Zo kampte de zangeres tijdens haar tienerjaren tegen anorexia, werden er in 2004 tumoren gevonden op haar baarmoederhals, onderging ze tal van operaties en werd ze omwille van de hevige pijn verslaafd aan morfine.

Toch lezen we in Dag Allemaal dat Kim haar zinnen heeft gezet op een comeback om zo haar glorieperiode opnieuw te beleven. Volgens het weekblad zou de zangeres zelfs een levensbedreigende operatie overwegen om haar beide benen te laten amputeren, zodat ze in een rolstoel kan optreden.

Vrienden en kennissen begrijpen dat Kim haar carrière opnieuw leven wil inblazen, maar staan twijfelachtig tegenover het idee. “Ik zou het haar niet aanraden”, geven ze bezorgd aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.