Ian Thomas vertelt in Dag Allemaal dat hij al 130 opeenvolgende dagen aan het fitnessen is. Een beslissing die er kwam op zijn 27ste verjaardag. 

“Veel twintigers gaan dan liever feesten, maar dat boeit me maar weinig”, gaat de zanger van start. “Ik ben in feite een echte huismus. Een vriend stuurde me vorige zaterdag om half elf ’s avonds of ik nog mee wilde gaan drinken. Mijn antwoord: ‘Bro, ik ben in de gym en hierna ga ik naar huis’. Ik voel me nu zo goed in mijn vel, gefocust ook, die mindset wil ik echt niet kwijt. Het mentale voordeel lijkt zelfs nog groter dan het fysieke. Ik heb mezelf nog nooit zo goed gevoeld als vandaag.”

In deze korte tijd heeft Ian zich dan ook in topvorm gesport. Zo besloot hij onlangs nog om een marathon te lopen. “Niks georganiseerd of zo, het was een impulsieve beslissing. ‘Ik was aan zee en op de dijk dacht ik: ‘Laat ik eens een marathon lopen’. Ik heb er 4 uur en 50 minuten over gedaan, zonder oortjes in, gewoon ikzelf met mijn gedachten, zalig! De runner’s high waarover ik vroeger enkel had gelezen, bestaat wel degelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.