Martin Heylen is van plan om wat meer tijd voor zijn familie en vrienden te maken, zo lezen we in Dag Allemaal.

“Chris, m’n vrouw, en ik komen op een leeftijd waarop we geregeld vrienden, vriendinnen en familie zien wegvallen”, gaat de journalist van start. “We hebben al meer dan eens afscheid moeten nemen.”

Gelukkig kan Martin zijn werk goed achter zich laten, vooral sinds zijn kleindochter geboren is. “Op woensdagmiddag, als mijn vrouw en ik gaan babysitten, bestaat de rest van de wereld niet meer voor mij. Verwennen betekent vooral tijd geven. Ik heb geen tijd, maar als Renée er is, bestaat alleen zij. Je mag opschrijven dat ik de komende maanden wat gas ga terugnemen. De voorbije acht jaar heb ik hard gewerkt aan ‘Zelfde Deur, 20 Jaar Later’, ‘Uncle Martin’ en nu ’40 Jaar Reilen En Heylen’. Als ik aan dit tempo doorga, zou dat wel eens als een boemerang in m’n gezicht kunnen terugkomen. En rust en bezinning geven frisse ideeën, daar kijk ik naar uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.