Hoewel de mediacarrière van Ingeborg opnieuw in een versnelling is geraakt, zullen we haar binnenkort vermoedelijk minder op ons beeldscherm gaan zien. De presentatrice en haar man Roland dromen er immers van om naar het buitenland te verhuizen.

Enerzijds zodat Roland kan genieten van zijn welverdiende oude dag en anderzijds omdat Ingeborg graag een buitenlandse afdeling van haar yogacentrum op poten wil zetten.

België helemaal achter zich laten, dat ziet het tweetal echter niet zitten. “Wij zijn nu aanwezige, actieve grootouders”, legt de presentatrice uit in Dag Allemaal. “Roland heeft drie kinderen, samen hebben we één zoon, Robin, en er is intussen een kleindochter van tweeëneenhalf, Ruby. Het wordt dus én-én, daar ben ik specialist in. Maar we willen zeker een deel van het jaar in het zuiden wonen. Voor mij zou zes maanden per jaar ginder en zes maanden hier ideaal zijn.”

Ook haar tv-carrière wil Ingeborg nog niet achterlaten. “Boeiende tv-projecten zullen me altijd kunnen bekoren, net zoals concerten, lezingen… We ondervinden onderweg wel wat het beste werkt. Met de agenda van de televisie kan ik soms schuiven en dingen aanpassen”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.