Marlène de Wouters heeft nooit lang spijt van dingen, zo geeft ze aan tijdens een interview in Dag Allemaal.

“Maar dat wil niet zeggen dat ik zomaar opgeef. Ik vecht soms lang voor ik een knoop doorhak”, gaat het voormalig tv-gezicht van start. “Zo ben ik, na 25 jaar huwelijk, gescheiden van de vader van mijn kinderen. Aan die beslissing is een lange en zware periode voorafgegaan. Op mijn initiatief zijn we nog naar een relatietherapeut gegaan, ik probeerde tot het uiterste om een breuk te voorkomen. Tot ik inzag dat ik mezelf aan het verliezen was. Dat betekende het einde, nog verder kon ik niet gaan.”

2014 tot 2016 waren dan ook echte rampjaren voor Marlène. “Verschillende rouwprocessen op korte tijd. Mijn echtscheiding, dan de dood van mijn vader, terwijl mijn moeder steeds meer hulp nodig had. Papa onderging ’n operatie voor de plaatsing van een pacemaker. Hij grapte nog toen hij wakker werd, maar ik vrees dat er daarna een medische fout is gemaakt, want de dag nadien lag er een vastgebonden plant in bed. Uiteindelijk is hij in het ziekenhuis gestorven na een hersenbloeding. Hij was 88.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.