Het is ondertussen al twintig jaar geleden dat André Hazes op 53-jarige leeftijd het leven liet. In Primo vertelt weduwe Rachel dat ze haar echtgenoot nog steeds elke dag mist. “Ik ben altijd met André bezig. Voor het slapengaan kijk ik nog even naar de sterren en geef ik hem een knipoog en een kus.”

Rachel leerde André kennen toen ze amper twaalf jaar was, André was namelijk een goeie vriend van haar vader. Op haar vijftiende werd Rachel gevraagd als babysitter voor hun zoontje Melvin. Rond deze periode kreeg de negentien jaar oudere André gevoelens voor Rachel.

Toch duurde het nog vijf jaar vooraleer het tweetal een relatie aanging. Rachel was namelijk nog minderjarig en André was op dat moment nog getrouwd met zijn toenmalige vrouw Ellen.

Nog enkele jaren later, op 14 oktober 1991, stapte het tweetal in het huwelijksbootje. Helaas voor het koppel liep hun relatie daarna niet van een leien dakje. André en Rachel zouden zelfs kort voor zijn dood over een scheiding gesproken hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.