In Primo lezen we dat Jo Vally veel respect heeft voor Jean-Marie Dedecker omdat hij een burgemeester met ballen aan zijn lijf is. Net als Jean-Marie wil ook Jo de daad bij het woord voeren, mocht hij verkozen worden.

“Ik wil investeren in groene energie en milieuvriendelijke initiatieven om onze ecologische voetafdruk te verkleinen”, gaat de zanger van start. “Zorgen voor een veilige leefomgeving door te investeren in infrastructuur en preventieve maatregelen. De onderwijsfaciliteiten en kansen voor onze jongeren verbeteren, zodat zij kunnen groeien en bloeien in een stimulerende omgeving.”

Verder wil hij ook de band tussen de inwoners van Meise versterken. Dit zou hij doen door de lokale verenigingen te steunen en verschillende evenementen op poten te zetten.

Ook het dierenwelzijn draagt Jo hoog in het vaandel. “Het is onaanvaardbaar dat mensen die dieren houden, hen aan hun lot overlaten. Dieren zoals paarden, koeien en schapen mogen niet zonder voldoende drinkwater en beschutting tegen de weerselementen in weides staan. We moeten hier strenger op toezien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.