Annelien Coorevits zou opnieuw de liefde gevonden hebben, zo lezen we in Story.

In de podcast ‘De Zussen Coorevits’, vertelt Annelien dat ze de zakenman Frederik Verfaillie heeft leren kennen via haar tweelingzus Lieselotte.

“We hebben vervolgens een lange aanloop gehad en we hebben eerst een aantal keer gewoon afgesproken”, gaat ze van start. “Ik heb hem toen ook gezegd: ‘Ik kom naar jou, want als ik het dan niet meer leuk vind, kan ik weer weg.’”

Annelien geeft toe lang nagedacht te hebben of ze überhaupt wel een relatie wou. “Of ik me opnieuw in een relatie wou storten terwijl ik gedegouteerd was van alles wat er daarvoor is gebeurd.”

Vooralsnog woont het koppel nog niet samen, iets wat het tv-gezicht nog graag even zo wil houden. “Het is praktisch: we hebben allebei kinderen. En ook een beetje uit angst dat het weer zou mislukken. Dat ik weer zou moeten vertrekken. Dat wil ik namelijk nooit meer meemaken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.