Voor het tweede jaar op rij schittert Jens Dendoncker als presentator van The Masked Singer. Jens geeft in Story toe dat hij dit jaar iets meer ontspannen op het podium kan staan en zich wil blijven verbeteren.

Dendoncker is natuurlijk geen klassieke presentator zoals Luc Appermont of Kürt Rogiers. “In Amerika en Engeland zie je al langer comedians grote programma’s presenteren, los van comedy”, gaat Jens van start. “Ik ben blij dat die trend ook naar België is overgewaaid: dat je in een driedelig maatpak grofgebekte mopjes kan maken. Niemand verwacht van mij dat ik Algemeen Beschaafd Nederlands spreek.”

Volgens de presentator heeft hij ook niet het imago van de ideale schoonzoon, iets wat veel klassiekere collega’s volgens hem wel hebben.

Toch werd Jens meteen omarmd door het publiek toen hij de fakkel overnam van Niels Destadsbader. “Dat komt natuurlijk ook omdat het Niels’ eigen keuze was om te stoppen, hij werd niet aan de kant geschoven. Bovendien is The Masked Singer een programma dat draait rond de acts, de pakken en het raden. Wie het presenteert, maakt niet zoveel uit”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.