Steeds vaker verschijnen er op sociale media valse berichten over bekende Vlamingen. Dit heeft als doel de geïnteresseerde lezer verder te laten klikken naar het artikel. Helaas wordt de lezer op deze website vaak opgelicht en hun bankgegevens ontfutselt.

Eerder deed het gerucht al de ronde dat Michel Wuyts overleden zou zijn, zo lezen we in Dag Allemaal. Al stelt de verslaggever de lezer meteen gerust door aan te geven dat hij zelf geen sociale media heeft, maar dat hij zo gezond is als een vis.

Een ander gerucht dat de ronde gaat over Michel is dat hij het flink aan de stok zou hebben met Gert Verhulst. De laatste zou de commentator zijn geldgeheim namelijk gestolen hebben, iets wat niet in goede aarde zou gevallen zijn bij Michel.

“Ruzie met Gert Verhulst? Ik heb nog nooit gesproken met die man!”, geeft de wielercommentator verbijsterd aan. “Of ja, dertig jaar geleden, toen ik eens in zijn programma ‘Zeg Eens Euh!’ zat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.