Enige tijd geleden postte Elisabeth Lucie Baeten nog gewoon grappige filmpjes op sociale media, ondertussen heeft de rijzende ster een prioriteitscontract bij VRT te pakken én is ze te zien als jurylid bij The Masked Singer.

“Het is alsof een geniale marketingstratege het bedacht heeft. Maar het is allemaal per ongeluk en toevallig gegaan”, geeft het tv-gezicht eerlijk toe in Dag Allemaal.

Het leven van Elisabeth Lucie is dan ook erg hard veranderd het afgelopen jaar. “Een BV zijn vind ik best spannend, in alle eerlijkheid. Maar mensen zijn heel lief, voorlopig. Ik sla ook graag babbeltjes met mensen. Maar de drukte is soms overweldigend. Je bent maar één mens, hé. Nu komt er een periode aan dat het wat rustiger is, zodat ik kan nadenken over wat er allemaal gebeurd is het jongste jaar en mijn conclusies kan trekken. Ik voel gelukkig dat er wat meer structuur begint te komen in mijn nieuwe leven. Maar het is echt wel een nieuw leven.”

De grootste uitdaging waar het tv-gezicht het afgelopen jaar voor stond was ongetwijfeld haar gezin met haar nieuwe agenda kunnen verenigen. “De kindjes zijn nog klein die kunnen hun plan nog niet trekken, en ik wil ze zien opgroeien. Mijn voorbije jaar heeft vooral bestaan uit gezin en werk, er was weinig ruimte voor andere dingen. Dus ik ben blij dat het nu even rustiger wordt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.