Dorianne Aussems kwam in een lastig parket terecht wanneer haar goede vriendin Lotte Vanwezemael werd aangeduid als verrader in het gelijknamige VTM-programma.

De radiostem had meteen door dat het gedrag van Lotte veranderde en legde dus al snel de link dat zij door Staf werd aangeduid. Wat volgde waren tal van leugens.

Gelukkig heeft de vriendschap tussen Lotte en Dorianne het programma overleefd, zo verzekert het tweetal ons in Dag Allemaal. “Ik denk dat we er zelfs sterker uit zijn gekomen, ondanks al onze leugens”, geeft Dorianne aan.

Toch wou Dorianne onmiddellijk na het programma alles uitpraten met haar goede vriendin. “Belangrijk, want je stapt dan weer de gewone wereld in. Ik heb me via voiceberichten zo vaak geëxcuseerd bij Lotte! Gelukkig is het helemaal goed gekomen. Lotte weet ook dat ik een geboren competitiebeest ben.”

Tijdens het programma konden de deelnemers beroep doen op een psycholoog. Geen overbodige luxe zo bleek. “Eens er op de man wordt gespeeld, is het moeilijk om dat niet persoonlijk te nemen. Ik ben van nature een emotionele persoon en denk veel na”, besluit Lotte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.