Jan Leyers is deze zomer druk in de weer geweest met de laatste hand te leggen aan zijn nieuwe reeks ‘Jan Leyers bij de Duitsers’, zo kunnen we in Story lezen.

“Er was nog wel wat werk aan. Ik deed dat eindeloze visioneren, het bekijken van de rushes, thuis aan mijn keukentafel”, gaat de zanger van start. “Vaak sprong mijn buurman Bart Peeters dan eens binnen voor een koffie en een praatje. Dan liet ik hem al eens iets zien. Bart stoort nooit.”

Wanneer de reporter vraagt of het bezoek zelfs niet stoorde toen hij met volle focus aan het werk was, geeft Jan aan dat dit het voordeel is van zelfstandige te zijn. “Je kan op welk moment ook wanneer je daar zin in hebt, een kwartiertje pauze kan nemen, of meer. Voor mij is er al veertig jaar lang geen onderscheid tussen werkweek en weekend, of dag en nacht. Ik denk gewoon: ik heb een liedje of een programma en ik werk daaraan tot het af is. Soms ben ik om half drie ’s nachts nog bezig. Maar ik las onlangs in de krant dat avond- en nachtmensen intelligenter zijn dan ochtendmensen. Dat motiveert me om mijn bioritme aan te houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.