Frank Lammers vertelt in Story dat hij zich intussen een halve Belg voelt. Zo zou de acteur liever in ons land werken, dan in Nederland.

“Ik voel me heel goed in België, alleen hebben Belgen het iets meer achter de ellebogen dan Nederlanders”, gaat Frank van start. “Jullie moeten eerst vier biertjes drinken vooraleer de waarheid naar boven komt. Maar ik vind de manier van leven in België warm en fantasievol, Antwerpen bruist en er is leven op straat. Dat is in Nederland toch een stuk minder.”

De acteur heeft onlangs zelfs een half jaar in Antwerpen gewoond omdat hij een aantal producties in België had lopen. “Voor mij was het absoluut geen straf om hier zes maanden te wonen, ik word oprecht gelukkig van België. Heerlijk om na een opnamedag witloof met hesp en kaas te kopen bij de traiteur en in de oven te steken. Al voelde het soms ook eenzaam aan, maar dat is niet altijd erg. Af en toe kwam mijn vrouw wel eens langs of dan ging ik een weekend naar huis. Weet je, ik zou perfect naar Vlaanderen kunnen verhuizen, maar mijn vrouw niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.