In Humo geeft Ender Scholtens zijn unieke blik op het populaire VTM-programma ‘De Verraders’.

Opmerkelijk, de eerste verrader is al vroeg in het seizoen ontmaskert. Jonatan Medart werd aan de ronde tafel verbannen uit het kasteel en zo wisten de bondgenoten hun eerste slag thuis te slaan.

“Ik ken zowel Jonatan als Lotte behoorlijk goed en zag vrij snel dat ze zich beiden nogal vreemd gedroegen”, gaat Ender van start. “Alleen, ik wilde echt niet dat Jonatan ontmaskerd werd. Ik dacht: please, blijf nog een paar dagen, zelfs al ben je een smerige verrader. Je hoort het, ik ben echt een meestertacticus.”

De jonge influencer lijkt zich de eerste dagen voornamelijk op de achtergrond te houden, al was ook dat niet echt een uitgekiend plan zo blijkt. “In grote groepen neem ik maar zelden het voortouw. Sommigen vonden me in ‘De verraders’ zelfs ‘verdacht stil’, maar ik kijk gewoon liever de kat wat uit de boom. Vroeger was dat nog vele malen erger: ik heb mezelf moeten aanleren om tegen mensen te praten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.