William Boeva werd door Staf Coppens aangeduid om verrader te zijn in het populaire VTM-programma ‘De Verraders’. Wanneer de reporter van TV Familie vraagt waar de komiek het het moeilijkste mee had tijdens de opnames, geeft William aan dat vooral het onthouden wat je tegen wie hebt gezegd, erg moeilijk is.

“Het mag natuurlijk niet opvallen dat je aan het liegen bent”, gaat hij van start. “Met zoveel kandidaten zijn er ook veel verschillende groepsdynamieken. En ongewild zit je sowieso in een cocon. Omdat je ook als verrader maar op één plek tegelijk kunt zijn, gebeurt er heel veel waarvan je niet op de hoogte bent. Pas bij het bekijken van de afleveringen op tv vallen alle puzzelstukken in elkaar.” Toch had William door zijn job als komiek misschien wel een streepje voor op andere deelnemers. “Als stand-up-comedian speel je voortdurend met perceptie en werkelijkheid. Bovendien heb ik de nodige ervaring met improviseren en verhalen verzinnen. Zo zet je mensen makkelijker op het verkeerde been en kan je ze laten geloven wat je wilt. Humor is ook de ideale bliksemafleider.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.