Marie Verhuls is inmiddels al zo’n drie jaar samen met haar grote liefde Jef Oomen. Maar, op een occasionele passage in ‘De Verhulstjes’ na, is er niet zoveel over hem geweten. Maar wie is de man eigenlijk die het hart van de dochter van Studio 100-baas Gert Verhulst wist te veroveren? TV Familie zocht het uit.

Net voor de eerste lockdown glipte Jef het hart en huis van Marie al binnen, maar voor een eerste foto samen was het wachten tot op de rode loper bij de première van ‘Les Misérables’. Een productie van -hoe kan het ook anders- Studio 100. Het huis waar hun eerste vonk oversloeg. Letterlijk haast.

Want Jef is een man van de elektriciteit. “Ik liep hem per ongeluk tegen het lijf”, zegt Marie daarover. “Dat was tijdens een optreden en het klikte meteen. Jef is podiumtechnieker en ik moest met ‘Ghost Rockers’ optreden. Hij had meteen mijn volle aandacht. Ineens had ik keiveel technische problemen: zo van ‘Jéf, kan jij efkes helpen?’”, grapt Marie grijnzend

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.