Pascale Naessens, reeds bekend in Vlaanderen voor haar gezonde recepten en kookboeken, heeft een nieuwe bron van inspiratie gevonden: Toscane. 

Tijdens haar recente reis naar deze schilderachtige regio, werd ze verliefd op de eenvoudige maar smaakvolle Italiaanse keuken. “De combinatie van verse ingrediënten en eeuwenoude tradities is onweerstaanbaar”, zegt Pascale in Dag Allemaal. Verhalen van lokale boeren en de warme gastvrijheid van de inwoners hebben haar visie op eten verdiept. Geruchten gaan dat Pascale reeds experimenterende is in haar keuken met Toscaanse smaken. 

Zullen we binnenkort Toscaanse invloeden zien in haar volgende kookboek?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.