Hoewel Dany Verstraeten niet langer op de nieuwsdienst werkt, zien we hem toch nog regelmatig op tv verschijnen. Zo maakte hij onlangs nog zijn opwachting in ‘Guten Appetit’, een programma dat het nieuwsanker zelf omschrijft als ‘een soort blind date’.
“Ik werd gevraagd zonder te weten wie de andere BV’s zouden zijn”, legt Dany uit in Primo. “Ik wist alleen dat het in Zwitserland werd opgenomen en dat mijn culinaire voorkeuren aan bod zouden komen.” Het idee sprak Dany erg aan en dus bevestigde hij zijn deelname.
Wanneer de reporter aan het nieuwsanker vraagt of hij zelf een fijnproever is, geeft Dany aan dat hij een voorkeur heeft voor de klassieke Vlaamse keuken. “Geen toeval, mijn mama was een slagersdochter. Mijn liefde voor vleesgerechten zoals gehaktschotels heb ik van haar meegekregen. Ik heb ook een boon voor de Italiaanse keuken. Wim Ballieu en Jeroen De Pauw, de twee chefs van ‘Guten Appetit’, hebben daar een mooie mix van gemaakt.”