In het gezicht van haar vaders strijd met alzheimer, staat Sandy Tura op als de zonnestraal in huis; dat schrijft Dag Allemaal. 

Haar devotie aan haar legendarische vader, Will Tura, is niet alleen bewonderenswaardig maar ook inspirerend. Terwijl Sandy worstelt met het vooruitzicht van de onvermijdelijke afscheid die elk kind vreest, kiest ze ervoor om elke minuut te koesteren in plaats van te piekeren over wat nog moet komen. Deze houding is een les voor ons allen: leef in het moment en waardeer de tijd met je geliefden. En als de geliefde dochter, vindt ze het haar taak om ‘positieve zotheid’ thuis te brengen, een welkome afleiding die haar ouders, en in het bijzonder haar vader, enorm op prijs stellen. Sandy’s verhaal is een rijke combinatie van familie, liefde en de onbreekbare band tussen een vader en dochter. 

En in deze soms donkere tijden, schijnt Sandy helder, met een lach en een levensvreugde die haar familie opvrolijkt. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.