De showbizzwereld kijkt op als Sandy Tura en Natalia samen verschijnen, maar wat velen niet weten is dat hun vriendschap geworteld is in een diep begrip van wat het betekent om een ‘papa’s kindje’ te zijn. 

De warme klik tussen de twee powerhouses komt naar voren in een zeldzaam dubbelinterview in Dag Allemaal waar Sandy vertelt: “In de tijd van ‘Idool’ vonden mijn pa en ik haar al geweldig. Toen Natalia met mijn vader optrad, zag ik hem stralen van trots.” Deze onthulling toont de tedere zijde van Will Tura, een legende in zijn eigen recht. Terwijl Sandy met weemoed spreekt over haar vaders beginnende alzheimer, deelt Natalia een anekdote die ons terugbrengt naar haar ‘Idool’ dagen, toen Will haar boekte voor een concert – haar ster was net aan het rijzen en ze kon het nauwelijks geloven. Hun gesprek, doorspekt met lach en begrip, toont twee vrouwen die de hoogte- en dieptepunten van het leven met hun vaders hebben gedeeld en nu elkaar vinden in steun. Maar het is niet alleen somberheid, er is ook ruimte voor humor en lichtheid. Sandy herinnert zich hoe zij en haar vader onder de mensen waren, terwijl Natalia spreekt over de eerlijke aandacht die ze nu aan haar kinderen geeft, iets wat ze leerde van haar eigen vader-dochter relatie. 

Deze twee vrouwen delen niet alleen een podium, maar ook een levenslange verbinding die versterkt wordt door muziek, familie en de onverbrekelijke band met hun vaders.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.