Alsof de bladeren die vallen en de kille wind niet genoeg waren om ons aan het einde van de zomer te herinneren, komt Lut Hannes, de geliefde actrice van ‘Thuis’, met haar eigen unieke draai aan seizoensveranderingen; dat schrijft Dag Allemaal.

Geen glamourshots voor deze ster; ze start op Instagram een storm met haar komische bekentenis over het zoeken naar kleren nu de temperatuur daalt. “Ik zal dan maar weer eens in de kleerkast duiken op zoek naar kleren zeker?” plaagt ze haar volgers, die gewend zijn geraakt aan haar pittige posts. Luts post, doordrenkt met zelfspot en een snuifje nostalgie, geeft ons allemaal een gevoel van samenhorigheid in de strijd tegen de kou. Haar bereidheid om het glamoureuze te ruilen voor een gezellige trui is niet alleen herkenbaar, maar ook een hartverwarmende herinnering aan de simpele genoegens van het wisselen van de seizoenen. 

Vaarwel zomerjurkjes, hallo comfortabele knusheid!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.