Yanni Bourguignon, ons aller Cédric van ‘Familie’, is niet alleen aan het leren hoe hij een scène steelt, maar ook hoe hij een superpapa wordt!

Deze jonge vader deelt zijn geheimen voor het opvoeden van een kind met een onbezonnen eerlijkheid die het hart verwarmt. Hij vertelt ons in TV Familie over een toekomst vol vaderlijke instincten en andere avonturen, terwijl hij zich ook voorbereidt op de komende slaaptekort-strijd met de komst van baby nummer twee. Hij biecht in TV Familie op dat hij in het begin misschien niet de typische ‘babbelende vader’ was, maar nu ziet hij zichzelf als een rots in de branding voor zijn kleine meisjes. 

Yanni, met de frisheid van een nieuw gezinslid in zicht, deelt ook zijn visie op het leven na kinderen, en hoe het jonge ouderschap juist een voordeel kan zijn. Maak je klaar om je hart te laten smelten en misschien zelfs een paar opvoedtips te leren van deze superpapa!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.