Kobe Ilsen heeft enkele drukke maanden achter de rug. Hij had opnames voor enkele televisieprogramma’s en deze zomer stond hij regelmatig op verschillende podia in Vlaanderen met Viktor Verhulst als dj.

“Ik geef gerust toe dat het allemaal wat veel geweest is. Viktor en ik stonden op Tomorrowland en veel andere festivals. En ik heb in de zomer ook nog op Radio 1 gepresenteerd. ’t Was de moeite, dat alles bij elkaar”, lacht Kobe in Primo.

En dan komt er ook nog eens zijn zoontje Magnus bij kijken. Hij wil natuurlijk de beste vader zijn voor zijn kind en dat was niet altijd even haalbaar.

“Al was het niet zo erg als mijn programma ‘Op Één’ destijds. Daarvoor reisde ik naar de donkerste plekken ter wereld zoals sloppenwijken in Brazilië of Mosoel in Irak. Ik moest daar telkens van bekomen, vooral emotioneel en mentaal. Terwijl het nu vooral fysiek serieus zwaar geweest is. Tja, Viktor en ik hadden nooit verwacht dat we als dj-duo zo’n hype zouden worden. Dat heeft ons op snelheid gepakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.