Paul Michiels kan niet anders dan toegeven dat hij het grootste deel van zijn fans te danken heeft aan Soulsister. Na ‘The Way To Your Heart’ kwamen er een heel pak bij en heel wat van hen volgen Paul nog steeds.

“Die song was een godsgeschenk. Het nummer scoorde in Amerika, in Zuid-Afrika, Australië… Kortom: over héél de wereld. Werkelijk iedereen kent het. En echt waar, ik zing het nog altijd héél graag. Nooit op automatische piloot of zo. Het blijft een aanstekelijke song en het is heel tof dat zo’n oud nummer nog altijd hip is”, zegt Paul in Primo.

Naast zanger is Paul ook papa. Hij heeft 8 kinderen en allemaal zijn ze druk bezig met hun weg te zoeken in het leven. De zanger is dan ook erg trots op hen.

“Het zijn allemaal doeners, ze hebben allemaal talenten en gaan daarmee aan de slag. Daar ben ik blij om. In elke branche zit er wel eentje die zijn skills goed gebruikt. Het zijn bovendien allemaal gezonde kinderen met een open blik op de wereld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.