Bij ‘Thuis’ kunnen ze altijd op Raf Jansen rekenen. Hij komt nooit te laat en ook in de beginjaren, in combinatie met zijn job, was Raf altijd netjes op tijd in de studio. Behalve die ene keer…

“Ik had me gewoon overslapen. Mijn wekker was niet afgegaan. Toen ik wakker schoot moest ik tien minuutjes later al op de set zijn. Maar het is zeker anderhalf uur rijden van bij mij thuis naar de studio. Dat ging dus niet lukken. Hoe dan ook, het is me nadien nooit meer overkomen. Ik ben zeer plichtbewust. Omdat ik in het onderwijs gestaan heb, zeker”, lacht Raf in Primo.

Ondertussen werkt Raf al bijna 10 jaar voor ‘Thuis’ en doet hij het nog altijd ontzettend graag. Hij zal voor altijd trouw blijven aan de soap.

“Ik ben zeer loyaal. Ik heb bovendien heel veel te danken aan die serie. Als er iets anders op mijn pad komt, zoals een theaterstuk, zal ik dat ook altijd eerst aan het productieteam van ‘Thuis’ voorleggen. Of het wel kan. Dat wordt geapprecieerd, merk ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.